VACATURE: Inspireer anderen met jouw passie voor reizen!

MatthieuNieuws

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste rolstoelers die hun passie voor reizen willen delen met de wereld. Eenmalig of vaker, schrijftalent of niet. Reizen met rolstoel? Geen probleem! Jij hebt een toffe plek (hotel, restaurant, vakantiehuisje, etc.) bezocht en/of iets leuks gedaan (extreme sporten, sauna, etc.), en wil deze ervaring graag delen met anderen. Waar anderen zich laten ontmoedigen door eindeloos uitzoekwerk, ga jij júist door.

Wij inspireren en verleiden om op stap te gaan met rolstoel

BookSpecials is in het leven geroepen om reizen voor iedereen aantrekkelijk, eenvoudig en vooral toegankelijk te maken. Doordat reislustige rolstoelers hun inspirerende ervaringen delen, kan iedereen meeprofiteren van alles wat al uitgezocht is en gewoon simpel een reis boeken. PwC benoemde ons onlangs tot “Meest veelbelovende sociale start-up”. Jij kan daar ook deel van uitmaken! Help ons de reisbranche opschudden!

Hoe draag jij hieraan bij?

Jij deelt jouw passie en ervaring(en) eenvoudig via BookSpecials, zodat andere mensen daar van kunnen genieten en geïnspireerd raken om hun leven te verrijken. Doordat je hierbij nauw samenwerkt met ons gezellige, hardwerkende team is schrijfervaring/talent niet vereist, maar wel een kans om deze te ontwikkelen! Toegankelijkheid staat centraal bij BookSpecials, dus oog voor de beperkingen en mogelijkheden van jouw ervaring met rolstoel is wenselijk.

Help ons!

Heb jij een toffe reiservaring die je graag met ons en de wereld wil delen? Wil jij een bijdrage leveren aan een toegankelijke wereld? Schrijf je hier in, dan nemen we contact met je op!

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoon nummer (verplicht)

Vertel waarom je mee wilt doen!

Deel via