Ons begin

Matthieu, bedenker en oprichter, werkte ruim 7 jaar op topniveau in het bedrijfsleven toen hij samen met zijn vrouw (verpleegkundige) besloot een jaar de wereld rond te reizen. Tijdens deze reis realiseerde hij zich opeens dat alles wat zij dit jaar gedaan hadden misschien wel onmogelijk was geweest vanuit een rolstoel.

Hij besloot navraag te doen en websites die hijzelf had gebruikt te bekijken. Wat blijkt? Alleen al een dagje uit of een weekendje weg in Nederland kost ontzettend veel extra voorbereiding en gedoe. Bovendien is het aanbod zeer beperkt. De leuke aanbiedingen die je voortdurend langs ziet komen? Veelal niet geschikt. De drempel om er even uit te gaan is een stuk hoger.

Toch kwam Matthieu tijdens zijn zoektocht in contact met een aantal enthousiaste, reislustige rolstoelers. Zij laten zich niet weerhouden door alle obstakels en belemmeringen. Zo kwam Matthieu met het idee deze inspirerende rolstoelers een platform voor hun ervaringen te bieden. Zodat iedereen mee kan profiteren van alles wat al is uitgezocht en gewoon simpel een reis kan boeken.

Onze missie

BookSpecials wil samen met jou de hele wereld toegankelijk maken!
Elkaar inspireren en uitdagen om vaker leuke dingen te ondernemen. Of je nu ver weg gaat of dichtbij blijft. Of het nu een romantisch weekendje weg is met je geliefde, of parachute springen met je vrienden. Verras, en laat je verrassen!

Ons team

 • Matthieu Kleppe
 • Matthieu Kleppe – Founder

  “Alles wat ik zie, wil ik verbeteren”
  Gewerkt bij The Boston Consulting Group en NPM Capital (investeerde in bol.com en Independer.nl)

 • Emma de Jonge
 • Emma de Jonge – Partner relaties

  “Een ander blij maken, maakt blij”
  Geboren met twee paspoorten. Over heel de wereld gewerkt in restaurants en hotels. In Nederland als restaurant manager bij Fifteen in Amsterdam (Jamie Oliver)

 • Shika van Nunen
 • Shika van Nunen – Marketing

  “Ik wil graag alles weten”
  Afgestudeerd op het gebied van nieuwe media en digitale cultuur. Al van jongs af aan word ik gedreven door tomeloze nieuwsgierigheid

 • Jij!
 • Jij?

  Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die aan onze uitdaging mee willen helpen bouwen. Als jij je aangesproken voelt, aarzel niet om te solliciteren via info@bookspecials.nl